• Eiffel Tér Irodaház


  iroda. zöld. közösség


 • Eiffel Tér Irodaház


  BREEAM minősített, zöld irodaház


  Budapest központjában


 • Eiffel Tér Irodaház


  Díjnyertes, impozáns épület


  kiváló közlekedéssel


2017-05-23

SALAD BoX salátázóval bővült az Eiffel Tér Irodaház kínálata

A gyors és egészséges munkaebéd többé nem elérhetetlen: ezt garantálja az Eiffel Tér Irodaház aljában nemrég megnyílt SALAD BoX Nyugati salátázó. A friss és minőségi alapanyagokkal dolgozó salátabár teljes értékű menüket kínál krémlevessel, salátával, frissen facsart gyümölcslevekkel és egészséges desszertekkel – nem csak diétázóknak!

 

„A SALAD BoX egyike az Eiffel Tér Irodaház színvonalas, új kiegészítő szolgáltatásainak, amelyek egyaránt növelik az itt dolgozók és a környéken lakók, sőt a belvárosban sétáló turisták kényelmét” – mondja Zeley Csaba, az Eiffel Tér Irodaházat kezelő ConvergenCE ügyvezető igazgatója. Az újonnan megnyílt SALAD BoX salátázó befogadóképessége 100 fő, amely nyáron 50 fős kültéri terasszal egészül ki, minden évszakban vonzó és kellemes étkezési, kikapcsolódási lehetőséggel bővítve a főváros sokszínű gasztronómiai kínálatát.

 

„A SALAD BoX Nyugati egy egészséges gyorsétterem, ahol a vitamindús és laktató ételek és italok mellett megfizethető árakkal, valamint a belvárosban egyedülállónak mondható, csendes és nyugodt, nagyméretű zöldterasszal várjuk vendégeinket a hét minden napján” – mondja Újhelyi Márió, a SALAD BoX Franchise Magyarország Kft ügyvezetője.

 

Az új SALAD BoX az Eiffel Tér Irodaház előtt elterülő, 4.800 m²-es, parkosított amfiteátrum közepén, a sétány alatt helyezkedik el: nappal tökéletes helyszíne lehet egy gyors és egészséges munkaebédnek, munkaidő után pedig egészen 22 óráig várja a könnyű vacsora és kellemes kikapcsolódás céljából a városközpontba érkezőket.

 

www.saladbox.hu

Archívum