• Eiffel Tér Irodaház


  iroda. zöld. közösség


 • Eiffel Tér Irodaház


  BREEAM minősített, zöld irodaház


  Budapest központjában


 • Eiffel Tér Irodaház


  Díjnyertes, impozáns épület


  kiváló közlekedéssel


2011-07-01

Az Eiffel Tér Irodaház komoly elismerést kapott a FIABCI Prix d’Excellence-en

Az Eiffel Tér Irodaház második helyezést ért el a Legjobb Irodaház kategóriában a FIABCI Prix d’Excellence Díjátadón.
Budapest üzleti központjában helyezkedik el Európa legkiválóbb irodafejlesztése, a 23.000 m2 területű Eiffel Tér Irodaház, mely a ConvergenCE fejlesztésében valósult meg és az Europa Capital tulajdonában áll. Számos tömegközlekedési eszközzel könnyen megközelíthető az exkluzív, A+ kategóriájú épület, mely kiegészülve az életteli közparkkal, valóban élhető és élvezhető munkakörnyezetet teremt Budapest szívében.
A Europa Capital és a ConvergenCE igazán büszke arra, hogy az Eiffel Irodaház lett a világ második, illetve Európa legkiválóbb irodafejlesztése. Az Eiffel Irodaházat Kovács Attila projektmenedzser képviselte a DVM Group-tól a 2011. május 19-én, Cipruson megrendezett díjátadón. Ezt az igen nívós, nemzetközi eseményt előzte meg a tavaly év végén tartott CIJ gála, melyen az irodaház elnyerte a 2010-es év legkiválóbb irodafejlesztésének járó díjat.
Simon Hooper az Europa Capital partnere a következőket nyilatkozta: „Nagy örömmel tölt el minket ennek az egyedülálló projektnek a sikere, mely méltón jutalmazza a fejlesztők példa nélküli igyekezetét.”
„Úgy vélem, a FIABCI elismerés hűen tükrözi, hogy megvalósítottuk a projekt kezdetekor kitűzött célunkat, amely egy, a maga nemében egyedülálló épület létrehozása volt Budapest központjában.” – tette hozzá Alan A. Vincent a ConvergenCE ügyvezető igazgatója.
2010 második felében került átadásra a Gustave Eiffel által megálmodott Nyugati- pályaudvar közvetlen szomszédságában lévő Eiffel Tér Irodaház. A projekt méltán érdemelte ki a legsikeresebb irodafejlesztésnek járó címet, hiszen alig egy évvel az átadása után elérte a 90%-os bérbe adottsági szintet, illetve mind a közpark, mind az épület igen közkedvelt a város lakói számára. Több, nemzetközileg is jól ismert vállalatot köszönthet az épület a bérlői között, a teljesség igénye nélkül például a SONY-AXN, Master Card, Cetelem és a Givaudan cégeket, ami bizonyítja az Eiffel Tér irodaház minőségének és elhelyezkedésének sikerét.
A FIABCI, Nemzetközi Ingatlan Szövetséget (Confédération Internationale des Administrateurs de Biens Immobilier) 1948-ban alapították Párizsban. Jelenleg 60 országban 3500 tagja van, és további 120 szakmai szervezet képviseli. A FIABCI képviselete jelen van az ENSZ nemzetközi szerveiben, illetve az Európai Unióban is. A FIABCI Prix d’Excellence díj a szakma legkiválóbb projektjeit illeti meg. A döntés első körben a bírák kezében van, majd egy, a szakma legkiválóbbjaiból alakult nemzetközi zsűri dönt a pályázatokról.
További információért kérem, látogassanak el a www.fiabciprix.com oldalra

Archívum