• Eiffel Tér Irodaház


  iroda. zöld. közösség


 • Eiffel Tér Irodaház


  BREEAM minősített, zöld irodaház


  Budapest központjában


 • Eiffel Tér Irodaház


  Díjnyertes, impozáns épület


  kiváló közlekedéssel


2018-04-13

Megújult a Medicover Eiffel Klinika

Elegáns, harmonikus és kényelmes belsőtér fogadja az Eiffel Tér Irodaház földszintjén működő Medicover Klinikára érkezőket. A ConvergenCE projektmenedzseri közreműködésével az elmúlt hónapokban teljes belsőépítészeti átalakítás zajlott az egészségközpontban.

 

„A felújítás különlegessége volt, hogy szakaszosan valósult meg, miközben mindvégig zavartalan volt a Medicover Eiffel Klinika ügyfeleinek ellátása és kiszolgálása” – mondja Zeley Csaba, a ConvergenCE vagyonkezelési igazgatója.

 

A 2.200 négyzetméteren működő Medicover egészségügyi központ közös területeinek belsőépítészeti átalakítása négy hónapig tartott. A Medicover egészségközpontja hat éve működik sikeresen a Nyugati-pályaudvar melletti Eiffel Tér Irodaházban. A klinika sikeréhez a magas színvonalú egészségügyi szolgáltatások és a legkorszerűbb eszközpark mellett az Eiffel Tér kiemelten jó elhelyezkedése és könnyű megközelíthetősége is hozzájárul.

 

A Medicover Eiffel Klinika évente több tízezer fő számára biztosít átfogó egészségügyi ellátást, mintegy 40 szakterületen. A Medicover egészségközpontnak otthont adó Eiffel-tér Irodaház 25.600m²-es, hat szintes épülete a főváros egyik legkeresettebb, évek óta közel 100%-os kihasználtsággal működő irodaháza.

Archívum