• Eiffel Tér Irodaház


  iroda. zöld. közösség


 • Eiffel Tér Irodaház


  BREEAM minősített, zöld irodaház


  Budapest központjában


 • Eiffel Tér Irodaház


  Díjnyertes, impozáns épület


  kiváló közlekedéssel


2010-07-06

Elhelyezkedés, kényelem, fenntarthatóság az Eiffel Tér Irodaházban!

Az Eiffel Irodaház és Kulturális Park, mely idén tavasszal nyitotta meg kapuit a Nyugati tér mellett, a nagyposta és a pályaudvar épülete között, hat új bérlővel büszkélkedhet. A HAYS Recruitment augusztusban nyitja meg irodáját, míg a SONY AXN, az AES-Tisza Erőmű, az ESAB, az Eiffel Medical Center és a DJuice új központja már jelenleg is működnek az épületben.
A földszinten lévő kiskereskedelmi egységekben, többek közt a minőségi szolgáltatásokat nyújtó Costa Coffee legnagyobb üzlete található, mely első emeleti kényelmes kávézójában ingyenes WiFi szolgáltatást biztosít. A Tesco Express, a Biobolt, valamint a napokban megnyílt Eiffel Pharma gyógyszertár és a kézi autómosó további szolgáltatást nyújt a bérlők és látogatók részére. A már megnyílt DJuice U26 és a hamarosan megnyíló „MIX” elnevezésű étterem / koktélbár teraszos éttermei pedig igazi kellemes nyári hangulatot teremtenek majd a csobogókkal és vízeséssel színesített parkban. Az Eiffel Tér Irodaház fejlesztői, a ConvergenCE és a DVM Group bővíteni kívánják az irodaház szolgáltatásait, a hetekben megnyíló ruhatisztítóval és komoly tárgyalásokat folytatnak más egyéb szolgáltatókkal.
Az épületegyüttes jelenlegi állapotáról Alan A. Vincent, a ConvergenCE ügyvezető igazgatója a következőket nyilatkozta: „Az Eiffel Tér irodaház a „következő lépés” a budapesti belvárosi irodák életében. A meglévő bérlők és a jelenleg tárgyalásokat folytató bérlőjelöltek egyaránt felismerték az épület kitűnő elhelyezkedése és minősége mellett, az egyedüli mikrokörnyezetet biztosító, csendes belső parkot, a számos minőségi éttermet és a bérlők mindennapjaihoz elengedhetetlen szolgáltatásokat. A projekt 50%-a már bérbeadásra került és a fennmaradó területekre is komoly érdeklődés mutatkozik.”
Az Eiffel Tér 300 m2 és 14.000 m2 közötti irodaterületekkel várja még az érdeklődőket. Az épület tulajdonosai célul tűzték ki a LEED tanúsítvány megszerzését. Az épület számos zöld és környezetbarát megoldás, valamint a háromszintes mélygarázsban elhelyezett biciklitároló és zuhanyozó mellett egy terjedelmes zöldtetővel színesíti Budapest belvárosát. A belső tereket a letisztultság jellemzi, melyet magas minőségű, újrahasznosított burkolatokkal ötvöztek a recepciós-, és lift előterekben, valamint az irodaterületeken egyaránt.

Archívum