• Eiffel Tér Irodaház


  iroda. zöld. közösség


 • Eiffel Tér Irodaház


  BREEAM minősített, zöld irodaház


  Budapest központjában


 • Eiffel Tér Irodaház


  Díjnyertes, impozáns épület


  kiváló közlekedéssel


2017-02-13

Dealogic City és az Eiffel Tér Irodaház az év irodája versenyen

Az idén hetedik alkalommal megrendezett Év Irodája Verseny az Eiffel Tér Irodaház bérlője a Dealogic nyerte a Nagyvállalati kategóriában “Dealogic City” pályázatával. Sikerükhöz ezúton is gratulálunk!

 

Idén hetedik alkalommal került megrendezésre az Év Irodája verseny, amely során a szakma értékeli többek között a legjobb irodákat, zöld ingatlanokat és fejlesztéseket. Ebben az évben a verseny témája a változásokhoz való alkalmazkodás a hosszú távú értékek megőrzésén keresztül. Ezen a rangos megmérettetésen idén az Eiffel Tér Irodaház is szerephez jutott, hiszen a Dealogic City irodája is indult a versenyen.

 

A Dealogic megújított, budapesti irodája nem véletlenül indult a versenyen. Az 1400 m²-es belső térnek minden pontját lenyűgözően kreatív megoldások díszítik. A tervezés során egy nyüzsgő és innovatív világváros funkcióit és arcait képezték le, amelynek köszönhetően egy olyan irodai tér keletkezett, ahol minden itt dolgozó megtalálhatja a hozzá legjobban illeszkedő részét. Második otthonként szolgál az itt dolgozóknak, hogy az irodában töltött idő minőségivé válhasson.

 

A tervezők személyes kedvence és az iroda legmeghökkentőbb szerzete, a gyümölcspiac tér mellett elnyújtózó villamos szerelvény; az iroda óriás nappalija és társasjáték tere. Az átalakított villamos korábban 50 évig szolgálta nagyvárosok lüktető tömegközlekedését. Nyugdíjba vonulása után ebben az irodában képviseli tovább a forgalmat, miközben hófehérbe burkolózva nyúlik végig az irodában, ezzel kényelmes nappali teret biztosítva a dolgozóknak.

 

Az iroda designját és projektmenedzsmentjét a Stay In Hungary Kft látta el, míg a kivitelezést a Telesis-Net Kft. Galériánkban Filép Krisztina fotóin keresztül elevenedik meg az Év Irodája Nagyvállalati Kategóriája díját megnyerő iroda.

 

Archívum