• Eiffel Tér Irodaház


  iroda. zöld. közösség


 • Eiffel Tér Irodaház


  BREEAM minősített, zöld irodaház


  Budapest központjában


 • Eiffel Tér Irodaház


  Díjnyertes, impozáns épület


  kiváló közlekedéssel


2017-06-08

Balatoni hangulat a belvárosban: ismét nyitva a Zsiráf Terasz az Eiffel-téren

Újra várja a vendégeket a Zsiráf Terasz, az Eiffel Tér Irodaház aljában, az épület előtti, csobogókkal és tóval díszített, zöldellő park közepén. Budapest egyik legnépszerűbb sörkertjében rendszeresen kiállítások, képzőművészeti vásárok, vasárnapi piacok, akusztikus koncertek és DJ-k töltik meg a programtáblát.

 

A Zsiráf Terasz egyedülálló módon kapcsolja be az Eiffel Tér Irodaházat a belváros vérkeringésébe. Délutánonként kellemes beszélgető- és kávézóhelyként áll a házban dolgozók és a közelben lakók rendelkezésére, estétől hajnalig pedig pezsgő hangulatú szabadtéri szórakozóhellyé alakul. ”Ez tökéletes példája annak, amikor egy irodaház adottságai és szolgáltatásai a bérlők igényein túl egy egész környék vagy városrész igényeit is kielégítik” – mondja Zeley Csaba, az Eiffel Tér Irodaházat kezelő ConvergenCE vagyonkezelési igazgatója.

 

A Zsiráf Terasz rögtön nyitásának évében, 2016-ban „Terasz Budapest”- díjat kapott a fővárostól. Vendégei között a munka után betérő irodai dolgozók mellett diákok vagy kisgyermekes családok és turisták egyaránt vannak. „Balatoni hangulattal és a tóparti nyaralásokat idéző büfés ételekkel, italokkal, lángossal várunk mindenkit az Eiffel-téren, mindezt megfizethető árakon, igényes szórakoztató és kultúrprogramokkal fűszerezve” – mondja Szaplonczai Mátyás, a Zsiráf Terasz üzletvezetője.

 

A főváros egyik legkeresettebb irodaháza, az Eiffel Tér Irodaház 4800m²-es parkjában működő Zsiráf Terasz 300 férőhellyel, igazi belvárosi oázisként áll a szabadtéri programok kedvelőinek rendelkezésére tavasztól őszig a hét minden napján.

Archívum