• Eiffel Tér Irodaház


  iroda. zöld. közösség


 • Eiffel Tér Irodaház


  BREEAM minősített, zöld irodaház


  Budapest központjában


 • Eiffel Tér Irodaház


  Díjnyertes, impozáns épület


  kiváló közlekedéssel


2010-10-06

AZ „EIFFEL TÉR” PARK ÉS ÉTTERMEK HIVATALOS MEGNYITÓÜNNEPSÉGE

Budapest, 2010. szeptember 16.
Őexcellenciája Eleni Tsakopoulos Kounalakis, Magyarország Amerikai Nagykövetasszonya a mai napon hivatalosan is megnyitotta az Eiffel Tér Park & Étterem komplexusát Budapest egyik legfontosabb közlekedési csomópontja, a Nyugati pályaudvar mellett.
Az „Eiffel Tér Irodaház” A ConvergenCE és a DVM Group közös fejlesztésében valósult meg és máris remek bérbe adottsággal büszkélkedhet.

A MIX Étterem, Bár & Club mai napi átadásával és a már korábban megnyitott U26 étteremmel az összes éttermi egység megnyitásra került. Az egyedülálló csobogókkal és különféle vízfelületekkel kiépített zöldellő park már nyáron megnyitott a látogatói illetve a közelben lakók számára igazi oázist jelent a belváros közepén. A nyári programok között a futball rajongói élvezhették az óriási LED kivetítőn közvetített világbajnokságot, télen pedig korcsolyapálya teszi majd színesebbé a Parkot, melynek felügyeletét és karbantartását továbbra is a fejlesztők látják el.
Az összesen 40 millió euró befektetéssel megvalósuló fejlesztés többségi beruházója az Eurofund II. ingatlanalap.
Alan Vincent a ConvergenCE ügyvezető igazgatója elmondta: „Célunk egy teljességgel elhanyagolt vasúti terület átalakítása, megújítása volt, mely csak ez úton válhatott újra részévé a városi, modern környezetnek. Nagyon elégedettek és büszkék vagyunk, hogy elérhettük ezeket a célokat.”
„Mi szintén nagyon büszkék vagyunk, hogy egy ilyen nagyságrendű fejlesztésben vehettünk részt a Nyugati pályaudvar közvetlen szomszédságában. Azt hiszem, bátran kimondhatjuk, hogy e gyönyörű emlékművet a mostani Eiffel Tér területéről senki sem nézhette meg ebből a látószögből korábban.” mondta Kovács Attila a DVM Group ügyvezető igazgatója.
A meglévő pályaudvart Eiffel Gustave építészi stúdiója tervezte, romantikus stílusban és 1874-1877 között épült meg.
Az Eiffel Tér Irodaház méltó elismerést vívott ki a prémium, belvárosi irodaházak között és márciusi nyitása óta több mint 50%-ban bérbeadásra került. A bérlők közt tudhatjuk többek közt a Sony Pictures / AXN, Hays Recruitment, Tesco, Costa Coffee, Grundfos, Iberdrola, Bi-Med, DJuice and AES Tiszai Erőművet.

Archívum